پس گوجه هارا داخل آب داغ قرار دهید و بعد از چند دقیقه زیر آب سرد بگیرید تا پوست آنها به راحتی جدا شده و سپس آنها را رنده یا ریز خورد کنید(در این غذا نباید پوست گوجه وجود داشته باشد)
روغن زیتون را روی حرارت کم قرار دهید(یک نکته همیشه برای اینکه روغن زیتون روی حرارت نسوزه چند قطره روغن سرخ کردنی بهش اضافه کنید)و سیر ها را داخلش رنده کنیدبعد از اینکه کمی سیر ها تقت خوردگوجه ها را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
سرکه،شکر،نمک،فلفل،جوزهندی و برگ بو را اضافه کنید و اجازه دهید چند جوش بخورددر آخر ریحان ساطوری شده را به سس
اضافه کرده و بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید.چون اگر روی حرارت بماند ریحان ها تلخ خواهد شد.
بادمجان ها را پوست کنده ، برش دهید و کمی ماست و نمک را با هم مخلوط کنید و با دست روی بادمجانها بمالید و چند دقیقه صبر کنید این کار هم بادمجان ها را مزه دار میکند و هم باعث میشود موقع سرخ کردن روغن کمتری مصرف شود.
حالا بادمجان ها را سرخ کنید و با یک دستمال روغن اضافه بادمجانها را بگیرید.یک ظرف مخصوص فر بردارید و کف آن را کمی چرب
کنیدو یک لایه بادمجان کف ظرف قرار دهید و مقداری از سس را روی بادمجان ها بمالید و سپس پنیر پارمزان روی آن بریزید و
مقداری از پنبر موتزارلا را در چند نقطه آن قرار دهید و سپس روی آن بادمجان قرار دهید و مراحل قبلی را تا لایه آخر ادامه دهید
حال ظرف را در فر که با دمای 180 درجه از قبل روشن کردید به مدت 25الی 30 دقیقه قرار دهید
بهتر است این غذا را 15 دقیقه بعد از آنکه از فر خارج کردید سرو کنید